Spring naar de inhoud
Home » Een elektrische laadpaal voor bij uw thuis of op uw bedrijf

Een elektrische laadpaal voor bij uw thuis of op uw bedrijf

Waarom een elektrische laadpaal?

Voor privé gebruik

Heeft u een elektrische of hybride voertuig  voor de deur of in de garage? Dan wil je hem natuurlijk veilig en snel opladen. Met een laadpaal laad je tot 8x sneller op dan met een oplader in een stopcontact.

Het opladen via een stopcontact is niet alleen trager maar ook onveiliger. Zeker bij het gebruik van een mode 1 oplaadkabel is er brandgevaar aanwezig. De mode 2 oplaadkabel werkt met een stroombegrenzer. Het opladen met deze kabel is niet zonder risico. Er zijn verschillende meldingen te vinden over gesmolten stekkers, opladers en elektrische voertuigen die in brand zijn gevlogen tijdens het opladen aan een stopcontact. Deze voorvallen tonen aan dat mode 2 kabels enkel een noodoplossing is.

Voor zakelijk gebruik

Heeft het wagenpark van uw bedrijf, winkel of horecazaak verschillende elektrische of hybride voertuigen? Met enkele laadpalen op je bedrijfsterrein of parking kunnen zowel je werknemers al uw klanten hun voertuigen opladen.

Een laadpaal is 100% fiscaal aftrekbaar voor vennootschappen en zelfstandigen. Zelfs wanneer je vennootschap een laadpunt bij een werknemer of bedrijfsleider thuis laat installeren om daar een elektrische bedrijfswagen op te laden. Deze kosten kunnen voor 100% afgetrokken worden. Voor meer informatie raden wij aan om uw boekhouder te contacteren.

Contacteer ons op whatsapp