zonnepanelen, de slimme investering voor je budget en het klimaat

Je zonnepanelen door ons geplaatst én aangesloten

Als één van de weinig installateurs van zonnepanelen werken wij uitsluitend met eigen vakmensen. Wij dragen de volledige verantwoordelijkheid voor de correcte werking van je installatie en de lange levensduur.

Ervaring en expertise

Doorheen de jaren bouwden onze medewerkers een enorme schat aan ervaring en expertise op. Onze dakwerkers leggen de zonnepanelen op het dak en zorgen voor een vakkundige bevestiging die bestand is tegen alle weersomstandigheden. Onze gecertificeerde elektriciens integreren de bekabeling en plaatsen de omvormer

Totaalservice, inclusief keuring

backservice

Je mag voor het plaatsen van zonnepanelen rekenen op een totaalservice, ook op administratief vlak. Dit omvat de dossieropmaak en het aanvragen van de vereiste keuring. Als klant moet je voor ingebruikname alleen nog je nieuwe zonnepanelen bij de netbeheerder aanmelden. Ook hiervoor zetten we je juist op weg.

Korte wachttijden

Onze dakwerkers en elektriciens zijn onderling bijzonder perfect op elkaar ingespeeld, waardoor het plaatsen en aansluiten van zonnepanelen bijzonder snel vooruitgaat. Omdat wij meerdere ervaren plaatsingsploegen in dienst hebben, garanderen wij korte wachttijden.

Zonnepanelen op kantoren en bedrijfsdaken

 

Ook ervaring in grotere installaties

 

Naast particuliere projecten beschikken wij ook over vele jaren ervaring in het plaatsen van fotovoltaïsche zonnepanelen op omvangrijke bedrijfsdaken. 

Elk kantoorgebouw of iedere bedrijfshal met een plat of hellend dak kunnen wij voorzien van de nodige zonnepanelen en bijhorende omvormer. De volledige technische engineering en optimalisatie gebeurt door onze eigen specialisten. Wij werken graag op maat een volledig voorstel uit. 

Waarom je zonnepanelen laat installeren door KeCo ?

Belang van een correcte installatie

Jammer genoeg zien we al te vaak dat onervaren bedrijven de mist ingaan door een slechte plaatsing van de panelen, een verkeerde keuze van omvormers en/of foutieve aansluitingen. Dergelijke vermijdbare technische fouten laat het rendement van je investering drastisch dalen en kort de levensduur van je installatie in. 

De juiste materialen, ideale configuratie

Ook voor het selecteren van de juiste materialen en de ideale configuratie en positionering van de zonnepanelen hebben wij technische specialisten in huis. In combinatie met onze bewuste keuze voor kwaliteitsvolle installaties van A-merken maak je met KeCo altijd de juiste keuze.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.    .